Utilitatea uscatorului de gradina tip umbrela

Uscator rufe gradina

Primavara a venit, asa ca uscarea rufelor se poate face acum si in afara casei. Un accesoriu foarte util pentru acest lucru este un uscator de rufe de gradina tip umbrela. Nu doar ca este foarte practic, dar nu este nici costisitor, asa ca achizitioneaza-l pentru a-ti usura munca atunci cand ai de pus rufe la uscat.

4 avantaje ale uscatorului de gradina tip umbrela

  • Este foarte incapator

Cele mai multe dintre modelele de uscatoare de gradina au o lungime a bratelor de peste 1,5 m, ceea ce inseamna ca obtii foarte mult spatiu pentru a intinde o cantitate mare de rufe spalate. Acest aspect reprezinta un avantaj si pentru faptul ca poti intinde hainele mult mai bine, protejandu-le impotriva sifonarii.

  • Poate fi depozitat

Uscatorul de rufe de gradina poate fi depozitat atunci cand nu este folosit. Pentru a nu ocupa spatiul de pe gazon atunci cand primesti vizitele prietenilor, strange-l si depoziteaza-l in garaj. Ancorarea in sol, la fel ca si demontarea sa se fac la fel de usor, intr-un timp foarte scurt.

  • Este usor de curatat

Suportul de rufe poate fi spalat pe intrega suprafata. Pentru a-l sterge, foloseste o laveta moale sau un burete si apa calduta. Nu folosi detergenti abrazivi sau corozivi, pentru a nu afecta aspectul bratelor uscatorului si pentru a preveni decojirea vopselei.

  • Se gaseste la preturi mici

Preturile acestor produse variaza in functie de producator, dar sunt, de regula, destul de accesibil. Un produs de foarte buna calitate si care are si un pret foarte bun este uscatorul de rufe Garden 40 Steel, disponibil pe homeX.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *