Solutii practice pentru organizarea incaltamintei. Sfaturi de depozitare

Suport incaltaminte

Depozitarea pantofilor cu toc, incaltamintei de iarna, sandalelor de vara, incaltamintei pentru copii si atat de multe perechi intr-o singura casa, poate deveni o greutate destul de mare. In primul rand, este foarte probabil ca spatiul sa te limiteze, iar in al doilea rand sa nu gasesti o solutie cat mai practica si mai eficienta pentru tine si familia ta in a depozita si pastra incaltamintea sezoniera si nu numai.

Cele mai comune si practice solutii sunt suporturile pentru pantofi, care vin in diverse variante si in varii forme, astfel incat sa te ajute sa depozitezi incaltamintea in locuri sigure, fara a te confrunta cu deteriorarea lor.

4 solutii practice de depozitare si organizare a incaltamintei

  • Raft pantofi tip bancheta

Rafturile pentru organizarea pantofilor sunt solutii practice si nu ocupa mult spatiu, in amplasare. Datorita faptului ca sunt distribuite pe mai multe etaje, rafturile de tip bancheta sunt utile in holurile de la intrare in casa, pentru pantofii pe care vrei sa ii ai la indemana, sau pentru depozite, pentru pantofii pe care vrei sa ii depozitezi in timpul sezonului rece. In plus, spatiul de deasupra poate fi utilizat drept sezatoare pentru incaltare.

  • Suport din metal extensibil tip stender

Suporul din metal extensibil este un model eficient si fiabil pentru organizarea mai multor perechi de pantofi. Redimensionarea suportului, in functie de numarul de pantofi, este un mod eficient pentru momentul cand numarul acestora va creste (ex.: venirea invitatilor, achizitionarea unei alte perechi de pantofi etc.). De asemenea, suportul este estetic, rezistent si usor de curatat.

  • Dispozitive pentru mentinerea formei pantofilor

In timp, foarte multe perechi de pantofi isi pot schimba forma si pot suferi “accidente” de depozitare. Pentru a pastra forma, atat in latime, cat in lungime, optati pentru un dispozitiv de mentinere a formei pantofului din lemn, intrucat sunt mai rigide. In plus, suporturile pot fi luate si in bagajele pentru calatorii. Pot fi comandate pe diferite marimi de pe site-ul Homex.

  • Huse de protectie a incaltamintei

Husele de protectie a incaltamintei sunt potrivite pentru depozitarea oricarui tip de incaltaminte, in special cel fabricat din materiale pretentioase. Husa de protectie din material textil are dubla aplicabilitate: mentinerea incaltamintei sezoniere in dulapuri sau pe suporturi si transportarea acesteia pe parcursul calatoriilor.

Puteti depozita suportul pentru incaltaminte in zonele care nu sunt exploatate: hol, sub pat, depozit, in dressinguri etc. De asemenea, pentru mai multe spatiu, poti apela si la un suport tip cuier, special pentru incaltaminte. Acesta poate fi aplicat pe perete, pe usile dressingurilor si/sau balcon. Homex iti ofera cele mai bune suporturi pentru incaltaminte, atat din lemn cat si din metal, rezistente si practice pentru casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *