De ce sa alegi un uscator de rufe pliabil?

De ce sa alegi un uscator de rufe pliabil?

Una dintre problemele cu care ne confruntam de-a lungul iernii consta in dificultatea de a usca hainele pe care le spalam. Daca vara avem alternativa de a le usca pe o sarma de rufe, iarna acest lucru devine imposibil din cauza temperaturilor scazute. Solutia care ne scapa de aceasta grija este achizitionarea unui uscator de rufe pliabil.

3 avantaje principale ale uscatoarelor de rufe pliabile

1. Usuci rapid hainele si le pastrezi curate

Pentru ca atunci cand temperaturile scazute isi fac simtita prezenta, uscarea hainelor prin metoda clasica si anume intinse pe o sarma de rufe devine ineficienta. Din contra, hainele isi pierd din mirosul placut pe care il capata prin folosirea detergentului si a balsamului atunci cand sunt lasate afara prea mult timp. La fel se intampla si atunci cand le pui pe calorifer, deoarece exista riscul de a atrage particule de praf si alti microbi existenti printre elementele radiatorului. Deci este mult mai simplu sa le usuci pe un uscator de rufe, la temperatura camerei, pastrand aceeasi prospetime ca atunci cand au fost scoase din masina de spalat.

2. Economisesti spatiu

Dat fiind faptul ca modelele de uscatoare pliabile au brate care se strang sau se extind, poti sa desfaci uscatorul de rufe doar cat ai nevoie, pentru a nu aglomera inutil spatiul in care este asezat. De asemenea, economia de spatiu este sesizabila si in momentul in care, nefiind folosit, uscatorul poate fi pliat si depozitat in balcon, garaj sau orice alt loc al casei destinat acestui scop.

3. Hainele sunt mai usor de calcat

Spre deosebire de situatia in care le agati la uscat prinzandu-le cu clestii de rufe, hainele intinse pe un uscator sunt mai putin sifonate. Astfel, iti usurezi munca, prin diminuarea efortului depus la calcarea lor. In functie de textura si de material, este foarte posibil ca pentru anumite articole vestimentare sa nu mai fie nevoie de calcare inainte de a le purta, datorita faptului ca se netezesc pe uscatorul de rufe.
In plus, un uscator de rufe este foarte util atunci cand nu ai un alt spatiu care sa iti permita uscarea rufelor iarna. Nu toate aparamentele au un balcon, iar anexele destinate acestui scop nu exista in toate tipurile de blocuri, mai ales in cele din cartierele rezidentiale moderne.

Uscatoare de rufe pliabile la costuri accesibile pe homeX

Accesibilitatea si calitatea sunt doua dintre cele mai importante caracteristici ale produselor disponibile pe homeX. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie modele practice de uscatoare de rufe, pentru ca uscarea rufelor in anotimpul rece sa nu mai fie o problema.

Catalogul homeX cuprinde uscatoare pliabile care se incadreaza perfect in orice tip de locuinta: modele cu sau fara sistem de prindere in perete, standuri de rufe sau uscatoare de rufe mici, perfecte pentru sosete sau pentru accesoriile de lenjerie de corp.  Si pentru ca tinem la confortul tau, am creat pentru tine oferte dedicate, astfel ca acum ai produsele tale preferate la costuri accesibile. Plaseaza acum o comanda pe homeX si beneficiezi de transport gratuit la comenzile cu o valoarea mai mare de 300 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *